You are here
Home > Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

KOGC (Kick Off Game Community) is een gezellige Nederlandse minecraft servers platform voor jong en oud voor de hele Benelux. Een van de redenen waarom jij je thuis zal voelen op onze servers is onder anderen de vriendelijkheid van onze staff. Die staan voor jou klaar om jou als speler een warm welkom te heten en natuurlijk al jouw vragen ingame te beantwoorden.

Waarom KOGC ?

Om ons te onderscheiden van de “standaard” minecraft servers hebben wij vele ingame voordelen wat het spelen makkelijker en natuurlijk veel leuker maakt.


Onze servers

Of je nu graag Survival speelt, een fanatieke bouwer bent of je hart en ziel stopt in role play, jouw avontuur begint op KOGC !

Speel mee op:

  • Survival: Ga in de natuur op zoek naar hout, steen en andere producten. Bouw een huis, teel je eigen groenten en creëer een perfecte leefomgeving.
  • Creative: Bouw je meesterwerk! Op deze server heb jij oneindig bouwblokken tot je beschikking. Of je nu een kasteel maakt of een compleet vliegveld, de keuze is aan jou.
  • YouTopia: word je de rijkste en machtigste persoon van de stad of beland je als zwerver in de goot door een mislukte zaken deal? Werk je zelf naar de top in deze real life role play server.
  • SkyBlock: Begin met een klein eilandje en probeer je door verschillende unieke uitdagingen heen te worstelen.
  • Lobby: Is niet een speel-server, maar je kan er wel leuke dingen doen. Probeer zelf maar uit.

Onze staff

Voor al jouw vragen kan je terecht bij onze staff leden. Je herkent de staff op alle servers aan hun tag [MOD] of [Admin]. Het kan zijn dat er geen staff online is of dat je iets liever niet ingame wilt bespreken. Dan kan je ons natuurlijk ook altijd benaderen via email. We streven er naar om jou een antwoord te geven binnen 24 uur.

Onderstaand een overzicht van de huidige serverbeheerders.

Community Manager

De Community Manager (CM) houdt zich bezig met het aansturen van het gehele admin-team en is verantwoordelijk voor de communicatie richting de spelers. Daarnaast zet de CM (samen met de rest van het team) het beleid en de visie (voor continuïteit en servergroei) uit van KOGC.

Server Administrators

De Server Administrator (SA) is verantwoordelijk voor het technische aspect van de server. Hieronder valt het beschikbaar houden van de Minecraft server, maar ook het onderhoud van de website, het beheren van backups en beveiligings-aspecten. Ingame voert de SA eventueel ook de technische taken uit. Daarna hebben SA’s contact met GO’s en SGO’s om technische problemen die ingame spelen op te lossen.

Super Game Operators

De Super Game Operator (SGO) heeft dezelfde taken als een GO, met als aanvulling het kunnen bewerken van de wereld met behulp van de tool WorldEdit. Hiermee kunnen SGO’s o.a. gebouwen van gebruikers verplaatsen. Samen met de GO’s zijn SGO’s verantwoordelijk voor alle ingame aspecten van het spel.

Game Operators

De Game Operator (GO) is het eerste aanspreekpunt voor de speler. De GO houdt zich voornamelijk bezig met het bestrijden van cheats en het ondersteunen van gebruikers bij het controleren van griefs, het aanmaken van zones en warps. Ook houdt de GO zich bezig met de sfeer in de server-chat en conflictbeheersing. Tot slot is de GO de persoon die nieuwe gebruikers wegwijs maakt in het spel en vragen hierover beantwoordt.

Devvers

Onderstaande mensen hebben een kleine of grote (technische) bijdrage geleverd aan KOGC.

Webmaster

We hopen jullie snel te begroeten op onze server!

Met vriendelijke groet,

Team KOGC

Top