You are here
Home > Ranks

Momenteel bieden wij de volgende ranks*/** aan:

Bekijk ze hier.

GELDIGHEID VAN DE RANKS.
Als je bij ons een rank koopt, blijft deze geldig zolang de server blijft bestaan. Het is dus geen abonnement want je betaald maar eenmalig voor je rank! We garanderen dan ook dat we het komende jaar zeker online zullen zijn.

BETAALMOGELIJKHEDEN.
Betalingen zijn op dit moment alleen mogelijk via PayPal middels een PayPal-rekening, CreditCard (via PayPal) of een Bankoverschrijving . Voor alle betaalmogelijkheden kun je gewoon gebruik maken van onze webshop die je automatisch doorstuurt naar de gekozen mogelijkheid. Klik hier voor onze vraag & antwoord pagina.

WANNEER HEB IK MIJN RANK?
Als je eenmaal de rank betaald hebt, is het nog even wachten tot wij alles binnen hebben. Dit kan even duren (zeker bij een bankoverschrijving!). Mocht je na 24 uur nog steeds je rank niet hebben dan kun je het beste contact met ons opnemen via het contactformulier.

WAAROM DONEREN?
De KOGC MC server is een online Minecraft server waar spelers per dag samen komen. Iedereen start met een ”Speler” rank. Als speler kan je gewoon gratis spelen op onze server, maar zijn de mogelijkheden beperkt!

Door te doneren krijg je een hogere rank op de KOGC MC Server, en worden er een aantal functies toegevoegd waardoor het spelen een stuk leuker wordt! De opbrengst van deze donaties wordt volledig besteed aan onderhoud, nieuwe games en verbeteringen voor de server.

HEB JE NOG VRAGEN OVER DE RANKS OF HET DONEREN?
Neem dan even een kijkje op onze vraag & antwoord pagina of stuur een mail via het contactformulier.

KOGC Team

*Wij behouden het recht om de inhoud van de ranks aan te passen indien nodig.
** Wanneer een speler de KOGC (zelf) verlaat of middels een (perm) ban, zal de gegeven Rank en/of donatie(s) niet worden teruggegeven.

Top