Pers / Media

Pers

Regelmatig verschijnen er video’s en LiveStreams op (onze) YouTube kanalen over KOGC. Wij vinden het erg leuk om te zien dat spelers opnames van ons maken en deze delen. Speciaal voor die mensen hebben wij een Media-rang aangemaakt die mogelijkheden bied tot het maken van extra mooie beelden.

Media-rang aanvragen

Bezoekers komen in aanmerking voor een media-rang door een mailtje te sturen waaruit blijkt dat ze enige ervaring heb met betrekking tot het maken van video’s/livestreams. Dit moet terug te zien zijn in het aantal abonnees en kijkersaantallen per video. Dus waar wacht je nog op? Stuur een mailtje naar info@benelux112.nl onder vermelding van Aanvraag Media-rang met de volgende gegevens:

• Naam
• Spelersnaam
• Leeftijd
• Motivatie en plannen
• Link naar jouw YouTube kanaal.

Tips voor mooie opnames

Houd het beeld stabiel en zorg ervoor dat je tijdens je opname nergens tegenaan kunt lopen of vliegen. Om te voorkomen dat omstanders ongewenst in je beeld gaan staan kun je het beste niet melden dat je aan het opnemen bent.

Activiteit met regelmaat

Heb je een Media-rang ontvangen, dan verwachten wij dat je met enige regelmaat video’s of livestreams maakt. Mocht je geen gebruik maken van je faciliteiten dan kan worden besloten de rang weer in te nemen.

Goed- of afkeuring

Afhankelijk van je motivatie en eerdere video’s en/of livestreams wordt je aanvraag goed- of afgekeurd. Deze uitslag is bindend voor in ieder geval een week en kan niet over worden gecorrespondeerd.

Geef een reactie