You are here
Home > Onze Diensten (ETS2)

Wij zoeken altijd het juiste compromis. Goede communicatie, begrip van alle regelgeving en 2 jaar ervaring helpen ons om de juiste oplossingen te vinden. Sinds ons begin, meer dan 2 jaar geleden, werken we op ‘Euro Truck Simulator 2 Multiplayer’ en recentelijk op het nieuwe spel ‘American Truck Simulator Multiplayer’.

Onze leden zijn deskundigen in het navigeren en manoeuvreren van konvooien. Elk lid wordt door een serie ernstige tests onderworpen, inclusief praktische en theoretische tests. Echter, niet iedereen heeft toegang tot alle functies. Sommige convoy functies vereisen extra training om een ​​professioneel resultaat te leveren. Dit zorgt ervoor dat al onze chauffeurs altijd aan onze normen voldoen. “Professionaliteit staat centraal in al onze pilotenactiviteiten.”

Wij werken samen met een systeem waar iedereen zijn eigen taken heeft. Hieronder geven we u een simpele weergave van wat onze diensten zijn en welke taken ze hebben. Ons systeem laat ons rijden met een constante cruisespeed, waardoor onze convoys ontspannen en een plezier zijn om in te rijden!

Convoy Leader
Convoy Leader: Zijn taak is om constant aan de voorkant van het Convoy te rijden naar de juiste eind bestemming(en).
Convoy Tail
Convoy Tail:  Zijn werk is om te rijden aan de achterkant van het Convoy. Deze convoy functie zorgt ervoor dat we altijd weten hoeveel het Convoy is verspreid.
Piloot
Een piloot’s taak is om de convoy – deelnemers op de juiste manier te leiden. Piloten controleren het Convoy constant door overtaking.
Rapid Response Unit
Een taak van een snelle reactie-eenheid is het toezicht op het Convoy. Als er iets misgaat, reageert deze service dienovereenkomstig. Het is een uitdagende taak en wordt daarom alleen door Elite leden uitgevoerd.
Top