You are here
Home > Missie, Visie en Doelstelling

Missie, Visie en Doelstelling
Als PC – Community zijn we uiteraard bezig met een bepaald toekomstbeeld. Om deze te meten en continu progressie te boeken, hebben we een missie, visie en doelstellingen bepaald. Deze zullen altijd meespelen met de acties die worden verricht door de KOGC en zullen verlopen in naam van deze bepalingen. Het is dus van belang dat je deze gedachte met ons deelt.

Missie
De leukste en gezelligste PC – community van de Benelux.

Visie
Door middel van samenspel, respect, sportiviteit en plezier een Nederlandse Familie opbouwen om de totale game-ervaring voor elke Speler van de KOGC – Community positief te beïnvloeden.

Doelstellingen
– Vanaf 01-03-2018 binnen elke 31 dagen een update uitbrengen waarbij één of meerdere features worden gelanceerd en/of bestaande features worden bijgehouden en ontwikkelt, waardoor het aanbod van de KOGC zal stijgen en meer voordelen biedt voor alle Community Spelers.

– Vanaf 01-05-2018 een volledig uitvoerende website beschikbaar stellen die figureert als hart van de KOGC, die wekelijks up to date is en voor elke speler een buitengewoon positieve draai geeft aan zijn/haar game ervaring.

– Voor 01-07-2018 een totaal van minimaal tien ‘’Originals’’ van de KOGC – Community genereren om zodoende zoveel mogelijk diverse games binnen de community op te nemen en de missie en visie over een zo groot mogelijk gebied te verspreiden. ‘’Wil jij graag een KOGC – Original worden?

Bezoek adressen:

  • Server: YouTopia MC (vanaf 1.9.4 en hoger)
  • ip: play.kogc.nl
  • Teamspeak: play.kogc.nl
  • Video’s: KOGC YouTube Kanaal
Top