MEER FRANKRIJK IN NIEUWE EURO TRUCK SIMULATOR DLC

De Europese wegen zijn al sinds 2012 te verkennen in Euro Truck Simulator 2 en onlangs is de ontwikkelaar SCS Software ook begonnen met de Amerikaanse wegen. De nieuwe DLC voor Euro Truck Simulator 2 komt dan ook als een verrassing.

Voor wie al enige kilometers gemaakt heeft, is het bekend dat de wegen voorbij Parijs ophouden. Je kunt nog afzakken naar Lyon, maar verder richting het zuiden kun je niet reizen. Met de nieuwe DLC Vive La France kun je vrachten tot aan Bordeaux brengen en is er in totaal meer dan 20.000 km aan Franse wegen toegevoegd. De uitbreiding voegt niet alleen nieuwe wegen, maar ook nieuwe soorten vrachten en bedrijven toe aan de simulator.

Deze kun je door de idyllische dorpen en grotere steden van het zonnige Frankrijk rondrijden. Mits je de tol betaalt, want het uitgebreide Franse tolnetwerk is ook geïmplementeerd in de map-uitbreiding. Eerder kreeg Euro Truck Simulator al DLC waarin een groot deel van Oost-Europa aan de kaart is toegevoegd en ook de wegen in Scandinavië zijn middels een uitbreiding begaanbaar.

Vive La France is voor €17,99 te koop op Steam. (Via andere websites zijn ze nu €10,00 !)

Geef een reactie