Lancering Vernieuwde YouTopia server

Wat is YouTopia ?
YouTopia is een synoniem voor een Minecraft Roleplay server die het hedendaagse leven simuleert. In onze stad, YouTopia, is het de uitdaging om jezelf omhoog te werken op de maatschappelijke ladder. Ondernemerschap en creativiteit kunnen leiden tot persoonlijk succes en politieke macht. Vrijwel alle banen die je je in het dagelijks leven kunt voorstellen zijn mogelijk op YouTopia. Van politieagenten die zorgen voor de handhaving, ondernemers die een eigen bedrijf oprichten, bankdirecteuren die streven naar maximale winst tot aan ambtenaren die de stad draaiend houden. En uiteraard wordt je voor deze taken naar behoren betaald.

Hoe werkt de server?
Met de nieuwe serverinfrastructuur draaien er meerdere servers parallel aan elkaar, maar toch in een geheel. Bij het succesvolle proefdraaien begin dit jaar, is dit systeem stiekem al op de proef gesteld. De YouTopia server zal op dezelfde manier gelinkt zijn aan de KOGC Bungeecoord server net als de Creative, Faction en Hide and Seek server. Je kunt de servers via onze Centrale Lobby betreden en met de mini lobby selector navigeren en terugkeren met /Hub. Voor buitenstaanders is het mogelijk om direct mee te spelen op YouTopia – waar geen whitelist voor nodig is – door te joinen op ip: play.kogc.nl.

Hoe begin ik?
Bij het starten op de YouTopia server begin je met een startbedrag van €10.000. Dit kun je veilig opslaan op de bank om er bovendien ook spaarrente over te krijgen, maar je kunt ook flink gaan investeren. Als beginner ontvang je een redelijke (krot)woning in het centrum. Met een innovatief idee kun je bij de bank terecht voor een hypotheek. Hiermee is het mogelijk om bij de makelaar en notaris een stuk grond te kopen die je met het bouwbedrijf kunt bebouwen. Dit kan een woning zijn, maar ook een onderneming. Het is niet mogelijk om zelf te bouwen in de wereld. Dit wordt dan ook enkel gedaan door het bouwbedrijf. Betalingen gebeuren voornamelijk contant met verschillende blocks met elk een eigen waarde – deze zijn inzichtbaar bij de bank.

Uiteindelijk kan jij je onderscheiden van de concurrentie door middel van een uniek business model, welke je helemaal zelf bepaalt. Je eigen insteek in je YouTopia -carrière bepaalt het pad dat je beloopt naar de top van het maatschappelijk spectrum. Een uitdagende wandeling is het zeker, maar ook een erg leuke!

Toekomstplannen
Deze week zullen ook de laatste configuraties aan de minigames wereld worden aangepast. Hiermee worden de minigames volledig gescheiden van de gewone server en is er meer flexibiliteit mogelijk. Waar YouTopia volledig op zichzelf staat, zijn de minigames nog op veel aspecten gelinkt aan de Main server. Zo zal de Alert-chat over beide servers gesynchroniseerd worden en werken alle ranks beide kanten op. Dit zijn veranderingen die veel opties mogelijk maakt voor KOGC. Innovatie die onze server continu blijft verbeteren en de wensen van onze leden dient. Dat is hoe wij vernieuwend kunnen blijven voor jullie. En dat is wat wij doen!

Bezoek adressen:

  • Server: YouTopia MC (vanaf 1.9.4 en hoger)
  • ip: play.kogc.nl
  • Teamspeak: play.kogc.nl
  • Video’s: KOGC YouTube Kanaal

Geef een reactie