You are here
Home > Colofon

Contact

Heb je vragen of opmerkingen en stond het antwoord op je vraag niet op onze website? Neem dan gerust contact met ons op via onze live chat, telefoon, contactformulier of stuur direct een mailtje naar een van onze stafleden. We zullen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Bereikbaarheid Minecraft Servers

Om in de Centrale lobby te kunnen komen heb je het computerspel ‘Minecraft’ nodig. Dit kun je kopen via de website: Minecraft.net. Let op dat je de desktop-versie van dit spel hebt. Het is niet mogelijk om met een andere versie onze lobby te kunnen bezoeken. Indien je de desktopversie hebt geïnstalleerd kun je in dit spel via de optie ‘Multiplayer’ verbinden met het serveradres: play.kogc.nl

Daarna kom je onder andere in ons online YouTopia terecht waar je online winkels kunt bezoeken, spelletjes kunt spelen en meer kunt bekijken. Je verlaat onze server door de escape knop te gebruiken en daarna op ‘Disconnect’ te klikken. Maar vergeet niet ook eens onze Faction, Creative en andere servers te bezoeken.

E-mail

Neem voor lange of complexe vragen contact met ons op via kickoffgamecommunity@gmail.com. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een antwoord terug.

Livechat

Neem voor andere vragen contact met ons op via de livechat op onze Teamspeak3 IP: play.kogc.nl. Als er een staflid aanwezig is zal die jou verder helpen.

Whats App

App voor dringende en urgente vragen met onze helpdesk. Medewerkers zijn voornamelijk in de middag en avond aanwezig. (Whats App tarieven van toepassing)

Top