Ban op onze KOGC MC server

Gebruik je hacks of andere middelen om vals te spelen op de KOGC MC servers of andere servers met KOGC leden, dan wordt je gebanned. Deze ban kan voor een paar uur, dag, maand of voor altijd zijn. De laatste tijd komt het steeds vaker voor dat spelers definitief gebanned worden.

Om onze KOGC MC servers voor iedereen gezellig en leuk te houden hebben wij huisregels opgesteld zodat er met plezier gespeeld kan worden. Bij het overtreden van deze regels kan dit leiden tot een waarschuwing of een ban, dat staat ook in de regels.

WAAROM CHEATEN OF HACKEN?
Onze server is gratis toegankelijk en je kan gratis spelen, wij vragen ons dan ook af waarom je op een server waar je gratis op kan, vals wil spelen. We willen juist een gezellige server zijn waar gewoon op een eerlijke manier gespeeld wordt door iedereen. Zo proberen we het spelen voor iedereen leuk te houden.

Wij maken uiteraard gebruik van anti-cheat en hack middelen, maar het komt wel eens voor dat er iemand doorheen glipt en gebruik maakt van deze middelen. Als wij merken dat een speler gebruik maakt van dergelijke middelen dan krijgt deze een waarschuwing of in het geval van hacks meteen een ban. Er is dan geen enkele discussie met ons mogelijk!

KOGC Team

Geef een reactie